Kranskvällen är planerad!

Jag letade efter en bild i min ”groda” (mini-padda) och hittade då lite bilder från när jag och Annas Fotnoter va på kranskväll hos Fröken Frö.

Så roligt och ångestladdat varje gång! Men Anna hjälper mig alltid ur den värsta pressen och får mig att bli mitt bästa kreativa jag!

Massa roliga material finns det hos Nanny! Och hon inspirerar alltid med nytänk!

En började hänga upp sin krans för att ta fina foton, sen fortsatte vi allihop! Här är alltså min dörrkrans 2017! Om tre veckor, den 22 november är det dags igen!

Hur gör ni med dörrkransar? Gör ni hemma, åker på kranskväll eller tillockmed kranskvällar?

4 reaktioner på ”Kranskvällen är planerad!

  1. Så fint!
    Jag måste ju få till en fin krans i år på nåt sätt eftersom vi firar Jul hemma hos oss!
    Blev inspirerad att börja fundera! Jag tappade ju den fina, vita och vintriga jag haft några jular – den gick så mycket sönder men förra året fick den ligga på ett bord med tre långa ljus i olika längder som stod i mitten av kransen. Men man fick inte peta på den för då föll den sönder…

    Gilla

  2. Jättefin krans! Vi brukar ha en kranskväll med en av barnens föreningar, man binder kransar som ska säljas på julmarknaden på första advent. Sedan kan man ju då köpa någon av kransarna som barnen har tillverkat och föreningen får in pengar. Vi gör även julgodis till försäljningen och jag brukar köpa även en av mina egna även om det känns lite märkligt haha!

    Gillad av 1 person

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.