Tävla i veckorna fyra. Del 1 Julkorten

Tycker det är dags för lite tävlingar här på Juliga kulturcramar!

Jag kommer att ha minst fyra tävlingar här. Varje tävling kommer vara en vecka.
Det kommer var lite olika vinster och jag är sjukt nöjd med mina samarbetspartners!

Denna veckan tävlar ni om en förpackning julkort! 

IMG_1765

Det är min fina vän Anna Namnori som har målat och designat dessa kort!
Vinsten består av en förpackning med fem olika motiv och två av varje!

Vill ni se alla motiven i större format gå in på Julkort och lussebullar!

För-webben

Anna har gjort några underfundiga kort med det hon förknippar med julen!
Vill ni vara säkra på att få tag i era egna förpackningar med Annas fantastiska kort.

Klicka in på hennes shop här. 

Tävling!

Jag vill veta vad du associerar med julen?

Så kommentera här i bloggen! För att vara med i tävligen behöver jag ditt svar innan söndag 30 november 23.59. 

I samarbete med 

Skärmavbild 2014-11-09 kl. 22.53.45

 Ni får självklart tipsa i era bloggar eller facebook om tävlingen!

10 reaktioner på ”Tävla i veckorna fyra. Del 1 Julkorten

 1. Julen är en högtid och fest där gemenskap och kärlek får komma till uttryck. I advent börjar längtan och väntan efter det som kommer sen, julen. Ljusen som verkligen får lysa upp i mörkret är nåt jag längtar efter och det blir speciellt att just få längta. Det är så lätt att ta ut saker och ting i förskott men det kan bli en högvinst att hålla ut och längta lite till, tror jag.

  Gilla

 2. Jul är kul. Jul är bra
  När jag tänker på julen blir ja gl’a

  Julgodis, familj, gran, släkt och vänner
  Gör att man en skön känsla i magen känner. Julevangeliet och berättelsen om Jesus är viktig, för att julen ska kännas helt riktig. Det är ju faktiskt hans födelse som ligger till grund för detta mega-kalas, så höj ditt julmustglas, skåla! För på julbordet ska det bli taberas!

  Gilla

 3. Det var roliga och annorlunda julkort 🙂 Såklart vill jag vara med och tävla.
  Julen för mej är först och främst gemenskap och umgänge med nära och kära och naturligtvis att njuta av allt mysigt pynt, levande ljus o alla härliga juldofter 🙂

  Gilla

 4. Åh vill gärna tävla om de fina korten!

  Jul för mig är främst ljuset. Ljuset i den mörka årstiden. Få njuta av pyntade balkonger och fönster när man är ute. Få njuta av lyktor och belysning hemma. Ljuset i mörkret!

  Gilla

 5. Jag är gärna med och tävlar, det är så kul med alla jultävlingar och korten är jättefina.

  Om jag skulle beskriva julen med ett ord skulle jag säga mysigt. För mig är julen en ljus och varm högtid som är förknippad med traditioner, umgänge med familj och vänner, levande ljus, julpynt, pepparkakor, jultomtar, julgran, julmusik och allt annat som hör julen till. Julen lyser upp vintermörkret och är för mig det som gör den mörka årstiden uthärdlig.

  Gilla

 6. Vilken mysig tävling! För mig är julen kärlek och gemenskap. Det var en jul för några år sedan, vi åkte förbi min brors flickvän lite snabbt för att lämna hennes mobil som hon hade glömt hos oss. Kortfattat så var hon ledsen för det var bråk i deras familj just på julafton, vi bestämde att hon skulle med till min moster och fira jul. De visste ingenting när vi kom men ändå blev hon så välkomnad. De lyckades snabbt fixa fram några klappar även till henne. Vad vore julen utan kärleken?

  Gilla

 7. åh vad fina!

  När jag tänker på jul, så tänker jag instinktivt på familj. För mig skulle julen inte vara något, utan min familj. Det handlar om allt ifrån att sitta sent tillsammans kvällen före julafton och hjälpas åt att slå in de sista julklapparna och pynta klart vardagsrummet under tiden som man häller i sig glögg för att hålla sig vaken, till att stressade springa omkring fem i tre på julafton och försöka få igång tv:n så alla ska kunna se på kalle anka. Det handlar om att se glädjen i andras ögon när de öppnar paketen jag gjort till dem, och att sedan tillsammans somna alldeles för sent efter att ha spelat alla nya sällskapsspel man fick i julklapp.
  Jag skulle inte kunna klara mig en jul utan min familj, och speciellt inte nu när min egen precis har utökats med ett litet mirakel. Så det är jul för mig. Familj, och kärlek.

  Gilla

 8. Åh, snygga kort! Jag är självklart med och tävlar!!!

  När jag tänker på julen finns det några ord som poppar upp i skallen på mig:
  Dofter, ljus, lugn och mys! Det är mina associationer till jul.

  Gilla

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.