Två gånger en tradition, tre år, en institution. Systerkärlek

Som jag skrivit någon gång innan så har jag i år 2014, jobbat med mitt egna företag. Bara att tänka på vilket år jag haft ger mig både fjärilar och lite ont i magen. Ett år fullt med roliga grejer men också stor oro för pengar och inkomst.

Därför var det ganska självklart att jag inte skulle åka på min årliga ”före julen”-resa till min syster Josefin i typ Stockholm i år. Vilket gjort mig nere och lite ledsen. Vi hade ju startat en ny fin tradition.

Första året jag var hos syster sista helgen i november var 2012. Då skrev jag att Snart tror ni jag är en shoppoholic. Åh, då var hela deras hem i flyttlådor och vi sov mest hemma och fladdra omkring på olika marknader.

Förra året 2013, hade jag precis startat min julblogg och skrev om min Julbakning hos syster yster.

Skärmavbild 2014-11-26 kl. 01.15.36

HUR skulle jag överleva utan att träffa min syster från september till jul?

Det var bara att inse fakta.

TILLS…det kom ett mail med frågor om jag ville vara med på ett julbloggsevent i…Stockholm! Drömmen ju!

Diskussion med mannen och min julklapp var klart! En resa till Stockholm i början på december! Närmre bestämt 5-8 december.

Här på sidan Presentips.se kan ni läsa om Julbloggsevent på Skansen den 6 december.

Det ska bli så grymt kul att träffa några tjejer (killar?) bakom några av de dryga 50 julbloggarna som finns i Sverige! Nervöst men roligt!

julbloggsevent

Annons anna namnori

2 reaktioner på ”Två gånger en tradition, tre år, en institution. Systerkärlek

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.