Jag trodde årets julklapp 2009 skulle bli plåster.

Som ni vet presenterade Hui årets julklapp i tisdags. Tänker inte kommentera det mer än att årets julklapp ofta är några år för tidiga.

För er som inte vet så är jag journalist och under mitt första år under utbildningen till journalist fick vi skriva en artikel om julen. Jag passade på och skriva två! Den ena handlade just om årets julklapp. Ni ska få läsa och se den artikeln och vill bara påpeka att det säkert finns fel men jag publicerar den bara som det var då och varit sen 2009.

Julartikel

Nalle-med-plåster

Glöm nu inte av att tävla om fina och knasiga julkort hos mig. Sista dagen nu på söndag…
och på måndag börjar nästa tävling!

Samarbetspartner:

Annons anna namnori

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.