Några allmänna funderingar och en fråga om hjälp!

Kraften att skriva har äntligen kommit tillbaka! Nu hoppas jag den håller i sig för jag har många inlägg att ta igen!

Först vill jag säga tack till alla gratulationer på min 1 års dag! Kul att så många grattade och på facebook har det varit rekord i gillningar av inlägget!

Nu sitter jag med en mugg IKEA glögg för att värma upp halsen. Har tröttnat på honungsvatten för en stund! Det sista av dagens värmebrasa sprakar och snart ska jag klä om för julmarknad i Mullsjö Missionskyrka. Jag ska sälja grytunderlägg som min mans scouter har gjort! Endel är riktig fina! Sen blir det lite auktion också. Hoppas jag orkar hela vägen genom dagen.

MEN TILL MIN fundering och fråga.

På måndag ska jag lämna in ett paket till Frälsningsarmens insamling här i Jönköping. Jag ska lämna den på Clarion Hotel Victoria och de efterfrågar extra mycket paket till yngre tonåringar eller till tonåringar. De är de som ofta står utan paket.

Vad ger man en 10-15 åring? Tjej eller Kille

Jag funderade på Spotify kort, typ 100 kronor men sen vet jag inte om dessa tonåringar ens har dator (eller har alla det nu för tiden?) eller om de har egen smartphone. Har funderat på lite roliga nagelack, eller ett gäng böcker (med risk för att de är något år gamla)

Så ge mig tips!!!

5 reaktioner på ”Några allmänna funderingar och en fråga om hjälp!

  1. Jag själv är ju 17, men om jag tänker mig några år yngre tonåringar så skulle jag tänka mig att de skulle bli glada för presentkort (ex då H&M), just Spotify Premium som du sa (typ alla har nog Spotify nuförtiden), prenumeration på någon tidning, pengar går alltid hem ;), ”skönhetsboxar” (finns ju båda för flickor och pojkar med smink, parfym, deodorant, duchtvål osv).

    Gilla

  2. Jag hade nog satsat på presentkort i nån ”ungdomlig” klädaffär, t ex H&M eller JC.. Alternativt biobiljetter, det brukar gå hem hos de flesta!

    Gilla

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.