När det inte blir som en tänkt sig men väldigt bra ändå!

Som jag skrev i torsdags skulle jag på Granits kundkväll med min PR-Anna. Glada och spända på all jul gick vi dit för att upptäcka att de hade kvällen mellan 18-20 istället för som förra gången till 21! Så en kvart försent kom vi och fick gå besvikna därifrån.

Granit buu

Eftersom jag åkt in till Jönköping enkom för detta så kändes det dumt att bara åka hem igen så vi tog en härlig fika istället! Även om vi hade setts jag och Anna tidigare på dagen så fanns det självklart MASSOR att ventilera ändå! Så härligt att ta en kvällsfika lite spontat med en kär vän! Vad som gömmer sig innanför Granits skyltfönster får jag upptäcka en annan dag!

Granit fönster

Det såg så mysigt ut! De stjärnformade skålarna hade jag siktat in mig på! 

2 reaktioner på ”När det inte blir som en tänkt sig men väldigt bra ändå!

  1. Hej, jag har skapat en julgrupp på FB! Alltså inte en sådan med hyacinter, utan en grupp att diskutera julen i, få tips, dela med sig tips, ställa frågor osv. Mest för att jag är så sugen på att prata om jul mest hela tiden;) Det vore kul om du och dina läsare ville vara med! Gruppen heter ”Julstämning & Bjällerklang” och är nystartat. Tipsa gärna andra. Juliga hälsningar, Annette.

    Gilla

  2. Nej så trist! Förstår att ni blev besvikna!!
    Jag kan tipsa om att Dimoda i Sesamgallerian öppnat igen efter sin renovering och är fullproppat med jul! Underbart.

    Gilla

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.