Dag 29 – Julfadäs

Som jag tänkt! Det bra med misstag och fadäser som jag gör är att jag oftast glömmer de ganska fort! Men den jag kommer på nu är från 2012. Hela min familj var här och firade hos oss i Korpet och även Mr Ts familj. Mr T och hans morbror var och tog hand om kossorna och vi andra tog det lugnt och käka julgodis i mängd som sig bör! Vi hade så trevligt och helt plötsligt kollar jag på klockan och inser att jag missat att Karl-Bertil Jonssons julafton startat…och hållit på i en kvart! Snabbt slå på tvn och se sista minuterna. Men det är inte alls samma sak. Så förra året och 2013 satte jag påminnelse på mobilen så jag inte skulle missa ett av mina favoriter på jul. Karl-Bertil är nästan lika heligt som Kalle Anka för mig. Älskar verkligen Tage Danielssons röst och hela storyn!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Dessa bilder är från 2014, när jag allt kom ihåg att titta!

2012, kollade jag på Karl-Bertil Jonssons julafton på Öppet Arkiv några dagar senare men det är ändå inte samma sak!

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.