Dag 31 – Vad jag ser fram emot att göra i december?

Tänk att hela oktober försvunnit! Jag är så glad att så många hängde på min utmaning! Sen har jag inte hunnit kommentera hos alla varje dag. Och jag har inte heller haft den ork jag tänkt att skriva varje dag heller. Men vad gör det! Detta ska vara något roligt! Jag är ändå stolt att jag inte gav upp utan har lyckats rätt så bra! Varje dag jag har sett era inlägg på olika ställen, endel med Julkulturcramar i rubriken har jag bubblat av glädje och stolthet! Ni har alla pepprat mig med kommentarer och denna månaden har både swichat förbi och upplevts två månader lång! Det bästa med allt detta är att idag är det november och myset kan fortsätta ett bra tag till!

DSC_2267

Foto: Charlie Cramer/KulturCramer

Det jag ser mest fram emot i december

är allt mysigt ljus överallt! I allas fönster och trädgårdar. Ljus i stearin, batteri och el.
Allt som lyser upp mörkret!

Sen kan jag också längta efter att få vara normal i sin längtan till jul! Den infinner sig inte förrän i december för de flesta!

3 reaktioner på ”Dag 31 – Vad jag ser fram emot att göra i december?

  1. Det har varit kul att få hänga med och läsa i din utmaning (både hos dig och hos andra). Idag tar jag över stafettpinnen och kör igång min fotoutmaning för november. Vi får se hur många som hänger på…
    Kram

    Gilla

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.