Dag 26 – Dagens juliga …

I helgen när jag var på jobb så åkte min man och familjen på gårdsauktion. Hem tog de med sig sex lådor med julpynt! SEX lådor, till mig! Jag har inte hunnit igenom allt än men jag har redan hittat några guldklimpar! Som två jättefina tomtar som håller i varsin yxa! Lite bonader i både tyg och papper! Ni kommer få se lite pö om pö. Men detta får väl räknas som dagens juliga om något! Dagens juliga

6 reaktioner på ”Dag 26 – Dagens juliga …

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.