Dag 25 – Bästa julklapp du fått

Visst har jag fått många bra julklapparna! Men idag ska jag visa en av mina bästa julklappar jag fått! Två äggset från Sagaform! Det måste varit någon gång mellan 2002 och 2004 för jag gick på gymnasiet i Borås och gick många lediga stunder till Cervera och längtade till att äga två av äggsetten! Jag berättade för alla tänkbara att jag önskade mig dessa. Tog med min mamma och syster på ”en liten tur till Cervera”
set-aggkopp-fat-sked-sagaform

När jag sedan på julaftonen öppnar mina paket, finns mina äggkoppar där! Jag grät av lycka, för jag hade verkligen önskat mig dem!

En reaktion på ”Dag 25 – Bästa julklapp du fått

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.