Nu checkar jag ut lite tror jag.

Jag har varit lite låg ett par dar så har hamnat lite efter i min egen utmaning ;0)

Och nu ska jag strax iväg på övernattning med mitt jobb. Idag hade jag stora ambitioner men jag har i alla fall varit ute och fotat lite spännande grejer. Fotat för att kunna göra lite olika inlägg. Men här får ni i dag två av mina bilder som bara var tvungen att dela med mig av!

korpet

Vårt fina #korpet

sol och gran

Den här bilden ger en liiten föraning om vad jag har fotat idag! 

Vad ska ni göra för spännande i helgen? Nått juligt?

8 reaktioner på ”Nu checkar jag ut lite tror jag.

  1. Fina bilder.

    Jag ska baka lite med saffran har jag tänkt mig, tror att detta är sista helgen innan allt med jul drar igång (för de flesta). Så mycket rekande och planerande för bloggen (har köpt på mig ytterligare fyra paket saffran idag…).

    Ha en härlig helg!

    Gilla

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.