ÄNTLIGEN!

Ville bara dyka in och tala om att äntligen hade de nygårdas Julmust även i en av mina matbutiker. Två gånger har jag varit och handlat och blivit besviken. Första butiken hade bara Light!! Och i den andra butiken förra veckan hade Apotekanes och ICA och alla möjliga andra men inte min Nygårda!

Nygårda

Tänkte mitt hjärta kunde få CRAMA om denna underbara dryck! 

Den skapsynte ser att det redan tullades lite på flaskan igår! Min man talade om att för honom var det för tidigt! Inte före första advent skulle han dricka! VA? Men sen kom vi fram till att Glögg kunde han börja tidigare med. Jippie!

Jag blev lite förvånad att jag tyckte musten var så skarp! Men oftast dricker jag nog must lite avslagen. Men nu ska jag njuta av denna flaskan (eftersom jag tydligen ska dricka upp den själv!)

Hur långt har du kommit med julmusten?

Ha en fin dag allihopa!

5 reaktioner på ”ÄNTLIGEN!

  1. Jag har kvar från förra julen… vi har inte smakat än… men glöggat har vi gjort ett par gånger. 🙂

    Svar: jag bloggar ju året om. Candygirl och Candychristmas ”sitter ihop”. Följer man Candygirl kommer julinläggen ”på köpet”. Följer man ”bara” Candychristmas ”slipper” man dom ojuliga! Julinläggen taggas ”jul” och får egen bakgrund/tema men löser man candygirl ”uppifrån och ned” finns inläggen kronologisk tillsammans med dom ojuliga och med det vanliga temat… 🙂

    Gilla

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.