Grå små tomtar och Cult design

För några år sedan pratade alla om Cult design och jag stod blank och tyckte väl inte det var något särskilt! Men sen förförra året insåg jag att de har rätt mycket fina ljusstakar och manschetter, eller Change som de kallar det!

Och när jag sedan gick igenom mina prynadslådor så kom jag på att jag hade fått en enljustake 2006-2007 i present. Så nu har jag samlat på mig lite ”changes”.

Förra året köpte jag en till julpyntet och en till nyår. Lyckades dock slarva bort den mellan jul och nyår och hittade den först i mars! =0)

Jag hittade Cults julkatalog via en julblogg och sitter och filurar på vad vi ska utöka samlingen med i år. Kolla in katalogen här! 

Skärmavbild 2014-10-13 kl. 15.43.38 Skärmavbild 2014-10-13 kl. 15.43.25

Vilken tycker du är sötast? 

8 reaktioner på ”Grå små tomtar och Cult design

  1. Den grå hade passat här hemma 🙂 Börjar klia i julnerven nu, men i år har jag lovat mig själv att vänta till november innan jag går loss på allt ”juligt”. Måste erkänna att det hjälper till att jag kör en sockerfri och nyttig oktober, så ingen must eller glögg nu… men det tar jag igen i november ;-D Dock hann jag göra en snöängel innan snön tinade bort, så lite barnslig jul/vinter glädje har jag fått ge utlopp för! Önskar dig en fin kväll! KRAM

    Gilla

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.