Glädjen i nya ”vänner”

Jag hittade in i julbloggsvärlden för tre år sedan. Det var Sannas Christmas som var den allra första julbloggen jag hittade och jag följde henne nästa ett år innan jag hittade och utforska resten av de andra som Tomtens Dotter osv.

Förra året tog jag det stapplande steget ut som julbloggare med inlägget
”Dödstöten som blev ett startskott” 

En annan som började förra året var Julpussar! Som jag ser många hittat in till!

Klicka på bilderna för att komma direkt in på bloggarna!

Skärmavbild 2014-10-12 kl. 23.06.32

 En lite hemlighetsfull kvinna som lägger upp ofta och många bra inlägg.
Med spännande vinklar!  

Och nu jag ser att det poppar upp fler och fler. Förra året fanns nog knappt 25 registrerade på Jultoppen, nu är det 40! Men några droppar också av varje år. Jag tycker det är så roligt att det kommer fler och fler bloggar att dyka ner i! Även om dessa gör att jag kommer längre ner på Jultoppen =0) Tänkte visa några nya julbloggar jag hittat idag! Skärmavbild 2014-10-12 kl. 23.05.30

Vid första genomtitten verkar det var mycket tips och inspiration!

Skärmavbild 2014-10-12 kl. 23.21.09

Här verkar det var lite mer julfilmer i fokus förutom det vanliga nyhetstips. 

Skärmavbild 2014-10-12 kl. 23.28.51

Så rykande färsk man kan vara är En fin jul! Första inlägget daterat till 12 Oktober 2014…alltså idag! 

Skärmavbild 2014-10-12 kl. 23.27.46

 En blogg som funnits länge men som jag upptäckte nyss (via tipsinlägg)

Skärmavbild 2014-10-12 kl. 23.32.37

Verkar vara en mysig! Men lite nya infallsvinklar och personlig!

Skärmavbild 2014-10-12 kl. 23.49.27Sist blir åter en ny blogg för 2014. Mysig är ordet! Vet inte om det är så många som hittat dit än?

Vilka favoriter har du? Gör gärna ett liknande inlägg,
så kan vi sprida lite länkkärlek i höstmörkret!  

8 reaktioner på ”Glädjen i nya ”vänner”

  1. Kanske bara jag som är nyfiken! Men vet inte var du bor eller vad du heter i efternamn (fast det såg jag sen på pinterest) I motsatts till mig är du hemlighetsfull. Men det kanske därför du är så popis!

    Gilla

  2. Är jag verkligen så hemlighetsfull..? 🙂 Får väl ”outa” mig lite mer i år då! Och tack för de fina vitsorden och tipsen på fler/nya julbloggar!

    Gilla

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.