Tog en mysig rEKO-tur

Oj, idag på min studiecirkel var det lite kaos, med icke fungerande internet och förvirrad/trött cirkelledare och ännu förvirrade deltagare. Vilket gäng!
Och roligt har vi nästan jämt som jag sa några gånger!

Jag är cirkelledare på Studieförbundet Vuxenskolan i Jönköping och de har precis flyttat till nya lokaler. Därav ett krånglande internet, dock var det gratis kaffe idag.

Kände att jag behövde samla ny kraft efter den urladdningen! Och då är det så bra att deras nya lokaler ligger nära EKO. Så jag tog en låång promenad runt där.

Butiken

Var glatt överraskad av allt ljus och dekorationer de fått upp! 

Hittade massor som skulle passa hos Pappa med fru i deras skyltfönster. 

DSC_0339

Denna pinalen blev jag lite extra kär i! 

Nu är det bara två veckors studiecirkel kvar men kommer helt klart att åka till EKO någon mer gång innan jul. Riktigt mysigt och billigt. Passar mig i år, när jag inte har någon budget alls utan budget noll!

p.s detta var tydligen mitt inlägg 50! Kul, men känns som jag gjort många fler! d.s

11 reaktioner på ”Tog en mysig rEKO-tur

  1. Svar: Ja, jag älskar Fred Claus! Enligt mig är det en perfekt som i slutet visar att julen innebär glädje och gemenskap. Tycker absolut att du ska se den 🙂

    Gilla

  2. Vi hade en eko-butik här i stan också, men det var bra länge sen nu (7-8 år sen kanske?). Den enda jag sett på sistone är just den i Jönköping som man passerar när man kör förbi på E6:an… Hur som helst så gjorde jag ett jättekap när de la ner här i stan (det måste ha varit strax efter jul), massvis med kanonfina glaskulor till granen i fina färger för typ 4-5kr/st! Har kvar dem fortfarande och är lika förtjust i dem än!

    Gilla

  3. Mysigt, jag skulle nog också behöva en tur med lite juldekorationer för att väcka min slumrande jullängtan… Här är det minus i dag, så jag har varit med vinteroverall, skor å handskar på dagis som komplement till höstkläderna. Snögubben hann tina en del, men är nu konserverad i ett tragiskt förfall då det är minus ute… Småflisar lite å är egentligen rätt fint, men jag fryser så just nu ser jag inte det fina 😉 Ha en underbar dag!

    Gilla

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.