Loppis fynd

När jag var på semester i Skåne i somras, använde jag nerresan för en loppisrunda. Men tyvärr va jag inte riktigt på Loppishumör och utbudet av lockande julsaker lite snålt. Däremot fanns det mycket julsaker att välja mellan. Men två saker på totalt fem eller sex loppisar blev det.

Den här föll jag som en fura för! Så förnurlig och söt! Den andra saken är en del i att jag vill få in lite mer vita julsaker som jag skrev om i veckan.

Den här ska stå vid vår vedförvaring i Korpet. Tror jag betala en femma eller två.

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.