Påväg till systerjulmys

Min årliga resa till min syster runt advent är nu igång! Varje år sen åtminstone 2014 har jag åkt upp och njutit av ett Stockholm i julskrud. Jag har varit på ett julbloggsevent och jag har i flera år varit bjuden till Jennys Jul på adventsfika eller pre-adventslunch. Många mil har gåtts med min kära syster. Förra året va jag och syster på Karl-Bertil Jonson föreställningen och i år blir det ”En värsting till syster” Vi ska strosa i Gamla Stan och självklart kolla in NKs julskyltning. Hoppas jag hinner hålla er lite uppdaterade på allt skoj och vackert vi kommer se och göra.

Nu är snart lunchrasten i Nyköping över.

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.