Jul i Stenladan

Jag swischade förbi avfarten till syster och fortsatte mot Märsta och sen Steninge. Syster och jag har varit här de flesta åren men förra året kände vi båda att det är inte värt att åka hit som en av våra utflykter under dagarna jag är här. Det är mysigt, och finns lite fina butiker men som en av få julmarknader att besöka i Stockholmstrakten…nä. Vi kommer testa Skansen på lördag istället. Första dagen och allt…hjääälp. Men jag tog en sväng och äter nu en lussekatt och kaffe innan jag vänder bilen mot syster. Men jag tog en tur och vad har jag hittat för fint?

Det bästa med att åka hit är all dekoration och inspiration som finns. Lite nya idéer till julbordsdukningen eller bara allmänt fina lösningar att lägga ögonen på.

Kanske svårt att se eller uppfatta hur GIGANTISK den här kreationen i halm är. Väldigt maffig och häftig.

Blir liiite sugen på ett sånt här arrangemang på vår farstubro i Korpet. Men rädd att det både blir fult, drar möss och tror inte mannen min går med på det.

Att göra fina rosetter av olika material och band va en kul idé! Just detta materialet (någon vad heter det?) har jag inte men massor av olika band däremot.

Nu är kaffet snart urdrucket och jag ska njuta en lite stund till av sorlet från de andra café/restauranggästerna. För hur ”negativ” jag än lät i början så är det ändå så att åk hit och ät! Det är verkligen värt pengarna och allt!

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.