Fjärde minusadvent – TÄVLING ”Kaneli Mamma”

Redan förra året träffade jag Hanne eller Kanelimamma på FORMEX. Då hade jag trillat över hennes Instagram av en slump. Och även i år kommer ni få chansen att vinna både hennes fantastiska smörkolor men också två andra produkter som hon har.

Kanelimamma med kolor och choklad Kolorna görs efter ett barndomsrecept från Hanne, sen packas de för hand i ekologiska pappersförpackingar. En grej som är speciell med smörkolorna är att de görs utan palmolja. Allt är riktigt genomtänkt och ska stå för vänskap, tradition och hjärtlig värme.
Hanne är på Formex bland annat för att närma sig den svenska marknaden, så håll ögonen öppna efter hennes fina förpackningar. (Säg gärna till om ni hittar någon som säljer ;0))  På facebook kan du se vart du kan handla i Sverige.

Nu till tävlingen! Det blir två priser denna gången.

Vinst 1: En 150 grams påse med gammaldags smörkolor med smak av kanel, och 150grams chokladtryffel med havssalt och kola. (som verkligen smälter i munnen)

Vinst 2: 160 gram Julkaffe med smak av pepparkaka och en liten påse med smörkolor.

För att delta svara på två frågor:

1. I vilken stad finns Kaneli mamma? (Kolla in svaret här)

2. Vad betyder en ”God Jul” för dig?

Berätta gärna om du helst vill vinna vinst 1 eller 2 eller båda ;0)

Jury blir jag och Mr T och extra domare vid oenighet. 

Tävlingen slutar söndag
10 november 23.59!

LYCKA TILL!

 

12 reaktioner på ”Fjärde minusadvent – TÄVLING ”Kaneli Mamma”

 1. Är det här man tävlar?
  Mina svar är:
  1.Helsingfors
  2. God jul betyder för mig en långledig helg med familjen utan den minsta stress och press. Längtar till jul!
  (Om jag vinner vill jag helst vinna nr 1 eftersom jag inte dricker kaffe. Annars har jag ju en fin julklapp att ge bort om jag vinner nr 2 🙂 )
  Trevlig helg!

  Gilla

 2. Åh som man längtat efter lite jultävlingar, kul! Här kommer mina svar:
  1. Kaneli mamma finns i Helsingfors i Finland
  2. En ”God Jul” för mig betyder betyder att man kan njuta av all den goda julmaten och julgodiset som jag tycker hör julen till. Dofterna och smakerna skapar den magiska stämningen och man kan njuta och umgås med nära och kära under middagar och glöggmingel.
  Jag kämpar mot en ätstörning och skulle vilja utmana mig med vinst. nr 1 eftersom jag älskar kola men inte har ätit det på väldigt länge. Den här julen är jag fast besluten om att försöka njuta till fullo och inte bara stå vid sidan om och gå miste om allt det goda.

  Gilla

 3. Härligt med en jultävling 🙂
  Kaneli mamma finns i Helsingfors i Finland

  För mig betyder en God Jul framför allt tid med familjen och mina nära och kära. Att få mysa tillsammans i ett julpyntat hus till skenet av julgransljusen, mängder med levande ljus och till tonerna av all underbar julmusik. Det är allt som behövs för en riktigt God Jul!

  Gilla

 4. Helsingfors
  En god jul för mig är att jag under hela december har julstämning. Som att gå på julmarknader, julpynta, julbaka och att ha julmyskvällar med mina vänner.

  Gilla

 5. Svar 1 Helsinki Finland Helsingfors Finland
  Svar 2Jul kaffe måste man ha till jul det är ett måste 🤶🎄☕🎅Ingen jul utan julkaffe🤶🎄☕🎅Kaffet till alla som kommer förbi i jultiderna Kollorna till barnen som kommer förbi Så att julkänslan infinner sig Underbart att få sprida julglädje runt jul🤶🎄☕🍬🎅

  Gilla

 6. Kul med tävling!
  1. Helsingfors
  2. God Jul för mig är att önska någon en underbar julhelg med precis det den personen önskar i form av människor att umgås med eller vara ensam, god mat, julklappar att ge och att få osv.

  Gilla

 7. Kaneli mamma finns i Helsinki.

  Jul för mig nu för tiden betyder glädjen i mina barns ögon. Att få bygga upp mystiken runt jul och tomten, förväntningar på nåt roligt och mysigt. Att få baka och göra mysigt ute och inne.

  Jag vill gärna vinna kaffet =)

  Gilla

 8. 1. Helsingfors
  2. God jul betyder för mig en mysig jul med familj och vänner med huset pyntat med alla tomtarna

  Om jag skulle vinna så känns både 1 och 2 goda och vill vinna🎅🏻

  Gilla

 9. Hej!
  Jag vill gärna vinna paket nr 1 :)!

  1. Helsingfors
  2. En God jul för mig betyder en jul full av värme och gemenskap. En jul som vuxit fram under en lång period av förberedelser tillsammans med barnen, hembakat, hemlagat är en viktig del liksom pysslandet och dekorationerna. En God jul är frid och lugn, massa mys och kärlek.

  Gilla

 10. Fråga 1: Helsingfors
  Fråga 2: God Jul betyder för mig tid att koppla av och bara ”få vara”, njuta av något gott, lyssna på julmusik eller se en mysig film.

  Båda vinsterna låter väldigt trevliga!

  Gilla

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.