Fjärde minusadvent!

Gick lite förbi mig i allt städade. Trodde jag skulle kommit längre men nu är köket ordentligt städat, bara några lådor, en hylla och att torka av luckor innan jul, men det är ju ingen brådska. Badrumsskåpet och den vanlig toastädningen är gjord. Men det rum jag skulle städa står orörda. Idag skulle första tävlingen komma upp också men få se när jag vaknar imorgon, lovar inget.

Nu har jag även koll på allt inför eventuella julgodisbak. Har fyra påsar 🤔🤭🤫 mini marschmellows… hoppsan. Nu ska jag gå ett varv och se om jag orkar städa lite till innan sängdags. Hoppas ni haft en fin helg.

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.