Test av Året Skumma tomtar

Nu är Cloettas Juleskum år 2018 testade!

I helgen va jag på GeKås med en vän. Mitt huvudsyfte va att köpa Cloettas årsskum och Pollys vinterpåse. Efter mycket frustrerat letande hittade jag båda två. Så tre påsar julårskum hoppa i min vagn. Och i eftermiddag blev det ett test. Jag tål inte originalet så jag sätter alltid stort hopp till att Årssmaken blir en jag tål. Den får inte innehålla äpple och inte heller några röda färgämnen.

Därför blev jag extra glad när årets juleskum visa sig vara Kola!

En smak av hemlagad kola hör julen till.

Ljuvligt goda, du får ta hur många du vill.

Så vad tycker jag nu om årets? Va det rätt att köpa tre påsar?…JA!

Tomtarna är lite söta men inte för söta. Först tänkte jag på kolasnöre men juleskummen har en djupare smak än kolasnören, om ni förstår hur jag menar? Gubbarna smakar helt enkelt som hemkokt kola faktiskt. Ingen JÄTTE tydlig smak men goda! Absolut inte som knäck för några år sen, som jag hade lite svårt för. Glädjen är stor att det i år finns en ”Charlie vänlig” juleskum. Så räkna inte med någon jättetydlig smak utan mer en trevlig godis att mumsa på.

Så tumme upp och jag kommer nog även spara påsar för andra år. Alltid bra om nästa år blir en flopp. Men först ska vi njuta av dessa någon gång till innan julaftonens julbord.

5 reaktioner på ”Test av Året Skumma tomtar

  1. Låter väldigt goda så de får väl provas om några månader för min del (tävling på g…). Sen är jag stor fantast av de vanliga skumtomtarna o kan lätt sätta i mig en hel burk av dem ☺️ Synd att du inte tål dem.

    Gilla

  2. När jag hittar tidigt så vill jag alltid börja bedriva ”langnings” service. Jag vill alltid att alla andra ska också prova. Men om en månad finns den väl i de flesta affärer, annars säg till 😂. Ja, förra året tålde jag inte, och som 2016 när den va vidrigt äcklig då va jag ledsen för min allergi!

    Gilla

  3. Åh, så kul att den var god! Är verkligen sugen på att själv testa den. Vad tråkigt att du inte tål den vanliga smaken utan måste förlita dig på de årliga nyheterna. Då får vi hoppas det blir goda smaker de nästkommande åren också! 🙂

    Gillad av 1 person

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.