Någon här som åker till GeKås helt själv?

Jag verkar ha svårt att få med mig någon i år för en julig gekås-runda. Någon som vill åka eller gå med mig??…Så nu har jag börjat fundera på att åka dit själv. Vad tror ni? Åker ni alltid ihop med någon? 

Hade jag bott närmre är det nog en annan sak också. Men nu tar resan ändå två timmar så det är ju mer av en heldag. 

3 reaktioner på ”Någon här som åker till GeKås helt själv?

 1. Hej fina!
  Jag tycker det bästa är att åka själv, då reder man sig själv, tittar på vad man vill och har inga tider att passa😁 Kraaam

  Gilla

 2. Så klart man kan åka själv. Jag älskar att göra saker själv. Gör det till ngt mysigt, fixa ngn bra podd, ljudbok eller spellista att lyssna på bilen. Fixa lite god fika och kaffe att ha i bilen. Sen kan man shoppa precis som man vill, ingen som vill titta på ngt annat eller gå och fika utan man gör allt i den ordning man vill. Det enda som kanske är lite drygt är kanske hemresan men med mkt kaffe och ngt trevligt att lyssna på så går det nog med.

  Gilla

 3. Jag är dör jämt själv! Men sen är jag ju uppväxt en mil därifrån och bor ca 1 timmas bilfärd därifrån idag. Så det är kanske lite skillnad! Men det är väldigt skönt att kunna gå runt i lugn och ro och bara tänka på sig själv.

  Gilla

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.