Mellandagsdvala

Jag såg att Underbara Clara idag började ett inlägg på instagram med orden ”förlamande mellandagströttma” Härligt att hon åter igen lyckas sätta ord på det jag känt i flera dagar! Idag hade jag ett möte inbokat och sen fick jag en fika inbjudan så nu har jag tagit mig ur soffan (även om jag är tillbaka nu) och sett världen utanför Habo. Julhelgen sprang och segade sig förbi. Jag har minst en miljard kort och ord att visa och berätta! Vi får se hur mycket som hinner hamna här och hur mycket som får sparas till nästa års julbloggande. Det är ju det som är det bästa att en kan använda föregående år i början av säsongen när det inte händer så mycket juligt i augusti, september eller oktober!

bild-6.JPG

Vi har eldat betydligt mycket mer på vår adventsljusstake nu i mellandagarna än innan i advent! Till varje måltid tänds staken! Vi är båda såå nöjda med vår ”vedklamp”.

 

2 reaktioner på ”Mellandagsdvala

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.