Ojoj, allaredan!

Nyss vakna jag upp ur en lur på soffan. Somnade visst till en lagom ostig 80-tals julfilm. Jag brukar stirra runt och stressa på natten innan julafton men orkar inte det i år. Min plan redan i september var att allt skulle vara pyntat och städat så jag skulle kunna njuta av uppesittarkväll och bingo lotto! Pyttsan! Städat är det ganska bra efter söndagens pyssel. Och lite pyntat har det vart sedan veckan innan advent men det riktiga tomtiga julpyntet och alla dukar/bonader är inte uppe. Julklapparna ligger inslagna och julgodiset blev inte kokt i dag heller. Men rullsyltan och grynkorven är kokt. Köttbullar och sillsallad blev det också idag! 22 dec kokade vi julskinkan och nu ska jag sätta kameran på laddning så jag kan fota järnet imorgon! Inte förrän lördag ska någon fira jul hemma hos oss i korpet så jag kommer hinna förbereda mer. I morgon ska vi vara mest hos Mr Ts grundfamilj. Fort gick tiden från augustis längtan till 23 decembers förväntan!

Mer kommer imorgon…alltså IDAG!!

Juliga CRAMAR på er så länge! Njut av julhelgen!

 

En reaktion på ”Ojoj, allaredan!

  1. God Jul på dig också! Tänk att det blev jul trots alla motgångar här. Vi kämpade på in i det sista och blev lagom klara. Lite pynt fick inte komma fram och det var saker jag hoppade över i år, men det gör absolut ingenting!
    Nu ser vi fram emot en mysig och kärleksfull jul och jag önskar dig detsamma!
    Ps. Tomten hade kört fel och lämnat en liiiiiten klapp till dig under vår gran.
    Kram

    Gilla

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.