Dag 18 – Utomhus #annasnovemberutmaning

DSC_0522.JPG

Bilden är då inte från i år! När jag skriver detta hör jag regnet smattra! På ett sätt är det tråkigt att kylan och vintern inte har kommit än men ärligt talat…i år är jag överlycklig över det. För en sån torr höst som vi har haft! Vi har egen brunn och det är knappt jag vågade spola toaletten för några veckor sedan. Av rädsla att jag tog slut på det sista vattnet! För två år sedan var vi utan vatten i en två tre….sju veckor!!!!!! Vattendunkar och hinkar och utedass. Åka i väg för att duscha och all tvätt hamnade efter i månader.

Så med detta vill jag presentera dag 18 i Annas fotnoter novemberutmaning!

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.