Dag 19 – En julklapp du ångrat att du köpt/du önskar att du aldrig fått.

Detta var en liten jobbig fråga, trots att jag valde den själv. Som någon annan skrev, visst har en varit besviken när paketen öppnats. Men sen vill en inte hänga ut de presenterna i fall någon av dessa givmilda läser. Men lite tråkigt är det när önskningar inte når fram, eller inte efterföljs. Jag tycker det är MYCKET bättre att få det en önskat sig även om det kan vara tråkigt att ge än att du ska få något som är ” i samma stil” som den verkliga önskningen. Minns jular när jag varit väldigt tydlig med vad jag INTE vill ha och ändå har jag då suttit där på julafton och insett att just den grejen är ämnad för mig!

Ett år gav jag bort Lakritsfudge till alla män i mitt liv. (pappa, Mr T, svärfar, bror och kanske även svåger) kan väl säga att det var mer populärt hos vissa än hos andra.

DSC_1835

En av systers söta lappar! 

Hoppas jag inte gett bort allt för många misslyckade presenter!

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.