Dag 18 – Bildkavalkad på dig dag

Ojoj! Jag har försökt att fota under dagen. Har haft tillgång till lite olika kvalité på kameror. Men började morgonen med att åka till en av mina arbetsplatser, Missionskyrkan i Mullsjö.
Väska

Medtagen frukost! 

Jag tog med lite frukost och fika för att orka med att skriva predikan så tidigt på morgonen. Det blev en bra gudstjänst men jag kunde inte med att fråga någon om de kunde fota mig i predikstolen så blev en bild efteråt. Kyrkbild

I det här trädet sätter barnen upp ett löv med sitt namn på. Och jag har hört att när det börjar närma sig vinter kommer trädet fylldas med snöflingor istället. Låter fint! Det blev kyrkfika och babbel med massa folk och gott fika såklart! Sen åkte jag hemåt och placera mig i soffan! SÅ min resterande dag har sett ut som bilden undantaget matpauser och liten tupplur.

bild

Foto: Charlie Cramer/KulturCramer

Var tvungen att kolla i kapp gårdagens Downtown Abbey. Hoppas det blir en bra säsong!

Sen har jag inte tagit några bra bilder. Och inte gjort några större knop heller!

Imorgon blir julklappar vi gärna hade glömt bort!

4 reaktioner på ”Dag 18 – Bildkavalkad på dig dag

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.