Dag 16 – Favoritjulbild som du tagit själv

Julpussar hade en spännande diskussion för några dagar sedan om ”bakom idealbilden av julen” Jag har funderat om jag också skulle visa någon bild som visar att allt inte är skimrande granar och vackra ”stillebens” vid jul.  Men sanningen är den att mitt liv är kaos och stökigt året runt! Förutom när det är jul. Då finns det inte plats för en överflödig sak eller ett fellagt papper. Då, vid jul är jag organiserad och så ordningssam som jag vill vara året runt. Därför ska jag med glädje visa några av mina favorit julbilder från förra året!

Korv och tv

Från förra året när vi inte riktigt va klara med julmaten innan Kalle! 

Vi stod alla och lagade mat med varsin telefon eller padda och ljudet till bilderna strömmade ut i hela huset! Sen när jag kom hem några dagar senare så stilade jag i ordning vårt ”allmoge hörn” hemma och tog denna bilden.

Almoge hörnet

psss ser ni min ihopknöcklade tröja till vänster?

3 reaktioner på ”Dag 16 – Favoritjulbild som du tagit själv

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.