Julen har smygit sig fram hos Knorkan!

Tidsinställt i fall jag inte hinner uppdatera under Bokmässan! 

Hur många av er känner till Linda aka Knorkan? Hon har en fantastisk instagram och ännu underbarare webbutik. Aningen otålig har jag kikat in då och då för att kolla om Julkategorin dykt upp och nu när jag kollade i veckan så såg jag den skymta förbi. Så roligt!
Redan för någon vecka sedan hittade jag denna underbart vintriga bild hos henne.

30165362-origpic-ef3136

Foto: Knorkan.se

Bild lånad av Knorkan.se med tillstånd från Linda. 

Vill du köpa detta vackra änglaspel, hittar du det här.
Så om du inte hittat Knorkans Instagram eller hennes blogg? 

Det finns flera grejer jag gärna önskar mig i julklapp! Vem vet om tomten läser min julblogg?

Linda tar såå fina bilder! Det är en fröjd varje gång en bild kommer upp i Instagramflödet, tyvärr vet jag att hon blivit bestulen på bilder fler gånger så jag är lite försiktig med att lägga upp. Alltid svårt med människor som tar så vackra bilder att andra tycker de kan ”låna” dom till sina egna webbutiker/bloggar eller instagrams. Jag kommer dyka in då och då för att se kategorin fyllas med massor av fint inför julen! Hoppas du med kollar in.
JAG ÄLSKAR verkligen att tipsa om bra sidor och personer.
Så jag är tyvärr inte sponsrad på något sätt! ;0)

2 reaktioner på ”Julen har smygit sig fram hos Knorkan!

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.