Lite blandat juliga tankar i JULI!

Katy Perry ska bli frontnamnet för
H&M Julen 2015

– En av anledningarna till att jag gillar julhelgen så mycket är att jag får klä mig i fina och sköna plagg vilket H&M erbjuder till ett fantastiskt pris. Dan Jackson och Jonas Åkerlund har skapat en fantastisk värld för den här H&M-kampanjen som jag längtar efter att få dela med mig av, säger Katy Perry.

Jag har ingen direkt relation till Katy Perry men känner ändå att det är roligt att det blir hon. Känns som hon har fått lite mysigare stil och det kanske är just det som H&M vill ha. Rockigt och mysigt. (känner att jag är ute på lite tunn is här, är KP rockig?)

Bildteasern som har släppts känns mysiga i alla fall!

Katy Perry

H&Ms kampanj heter #happyandmerry! 

Jag hittade retroburkar till pepperkakorna!

I veckan när jag handlade så såg jag att något pepparkaksföretag har tagit fram ett gäng pepparkaksburkar i retrostil. Det dumma var…

1. Minns inte företaget
2. pepparkakorna går ut i datum i november 2015
3. Fula färger. Senapsgul, orange och något mellanting typ mörkare senapsgul.
4. Kändes inte som locket höll tätt, när väl tejpen var borta.
5. Jag är inte sååå förtjust i pepparkakor.

Så tummen ner, men ändå värt att skriva här =0)

Juli verkar vara månaden för Julnyheter!

Jag prenumerarar via Googlealert på olika ord som Julen 2015 och Jul. Det dyker in rätt många orelivanta nyheter på just #jul eftersom jul även är förkortning på Juli =0) men tycker att det har dykt in väldigt många nyheter just i juli om julen 2015. Idag tillexempel fick jag reda på att Frölunda hinner knappt fira jul. Alltså ishockeylagen Frölunda och Malmö. En ganska kul och lite nördigt blogginlägg för övrigt!

Att Malmö och Frölunda möts 22 december handlar om att Malmö Arena är upptagen av en stor julgala med Måns Zelmerlöf et consortes 5 december då matchen egentligen skulle ha spelats.

Detta var väl allt för mig idag! Lite juligt och nördigt för min sida! Hoppas ni alla sitter ute och njuter i solen! Själv har jag feber (kanske därför inlägget blev en aning ofokuserat) och behöver vila mig i form!

3 reaktioner på ”Lite blandat juliga tankar i JULI!

  1. Om Katy Perry är rockig beror nog på personen som lyssnar. 🙂 Vill du höra hur rockiga hennes låtar kan låta så kan du leta upp ”The Baseballs” på Spotify och lyssna på deras cover av Hot & Cold. Jag kommer förresten att sno din idé om Google Alerts, och jag känner mig väldigt generad över att jag som älskar teknik inte har tänkt tanken tidigare! Hoppas att du kryar på dig och får en bra sommar. Snart är det bara 5 månader kvar till jul. 🙂

    Gilla

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.