Jag har börjat julstöket

Ja, det kanske låter tidigt? Men idag har jag börjat mitt julstädande! För i år ska jag hinna med! Jag ska göra sådär grundligt som jag alltid velat. Gå igenom varje rum och påse, kasse och låda. I år ska det finnas plats för tomteparader och vinterlandskap! Hoppas bara att jag hinner mycket innan inspirationen slocknar! Idag har jag börjat på en bänk i köket. Den ska vara tom och ha ett fint arrangemang när vi kommer till mitten på december eller kanske början.

Hur tänker ni när det gäller stök och städ? allt på en gång eller ett rum i taget?

Kommer mitt stökande se ut så här några dagar innan jul?

Birgitta LinebladSom Birgitta Lindeblad eller som Gunilla Hansson nedan? 

Gunilla Hansson

4 reaktioner på ”Jag har börjat julstöket

 1. Det beror helt på hur ens situation ser ut. I år har jag än så länge mycket tid. Ett nystartat företag som inte riktigt fyller upp tiden och sen har jag ju inga barn eller fulltids jobb som tar upp orken. Hoppas jag har inspiration hela vägen igenom stöket! Och att vi kan hålla ordningen sen!

  Gilla

 2. Smart att ha julmusik på, inte tänkt på det! Vi har en stuga på landet så det är några rum och skrymslen i alla fall. Lär ta sin lilla tid eftersom jag är såå dålig på att städa. Tar mig miljarder timmar.

  Gilla

 3. Jag tycker inte du är tidig, man ska börja när man känner för de! 🙂
  Jag ska börja julstädningen nästa vecka, i år ska de ju julstädas i ett helt hus för våran del, så det kommer inte bli allt på en gång. Men julstädningen är lite mysig ändå, med hög julmusik 😉 Pyssel och annat ´har jag börjat smått med, men det blir mer och mer för varje vecka (:

  Gilla

 4. Jag skulle också vilja göra en riktigt ordentlig städning innan första advent men jag har dragit ner ambitionsnivån de senaste åren eftersom det alltid är så svårt att hinna med. Jag gör en lite mer noggrann ”vanlig” städning och sedan lägger jag fokus på att pynta 🙂

  Gilla

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.