Krika med Annis

Ojoj, det tar på krafterna att vara kreativ!

I eftermiddag så mötte jag upp Pr-Anna för att byta en stans som gått sönder. Sen åkte vi raka vägen hem till henne och startade vår kreativa kväll. Jag lärde henne om att starta företag och hon peppa mig att skriva upp nya mål och måsten i mitt företag. Jag babbla och Anna rita. Ni kommer få se mer av Anna längre fram i november, då hon har en julig produkt på gång!

Nu har jag kommit hem precis från vår Krika, alltså Kreativ fika! Nästa gång vi ses ska jag ha betat av lite min lista och kanske att vi då kostar på oss en Krunch, kreativ lunch! Båda orden är Annas.

Idag har jag även hunnit vara på IKEA och intervjua inför inlägget om Swedish Food Market. Och dessutom har jag haft två kurser i Data för 55+.

Nu blir det snart sängen!

782727

Juligast jag hittade nu! Igår släptes den åter på systemet! 

2 reaktioner på ”Krika med Annis

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.