En kärt ämne jag gärna återkommer till

Skärmavbild 2014-10-28 kl. 11.41.55Vid snabb sökning nyss på tradera

Bonader! Jag älskar bonader, broderade, tryckta, pappers eller tyg! Just nu har jag lite bråttom i väg till mina kära cirkeldeltagare men jag lär återkomma i ämnet med mer kärlek och bokstäver! Galet föresten att det finns bonader för 1 krona som ingen har budat på än!

Här är den enda bonad jag själv sytt.

DSCN3180

Förra året var första året den satt uppe på väggen!
Det var en lycka varje dag att se! 

2 reaktioner på ”En kärt ämne jag gärna återkommer till

  1. Galet är ordet, framförallt om det är handbroderade bonader med massvis med arbetstimmar som ligger bakom! Själv jobbar jag fortfarande på min första som jag påbörjade innan förra julen men som aldrig blev klar i tid…

    Gilla

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.