Ikea är dagens ”kontor”

Ikea miljö

 

Idag har jag varit i staden Jönköping och dragit runt. Väntat på att min man skulle sluta jobbet. Vi samåkte och jag hade bilen. Men insåg att det var rätt dyrt att vara parkerad i stan. Jag därför varit på IKEA i två omgångar i deras cafe och lånat internet för att kunna jobba lite också och inte bara nöjesvistas i Jönkan.

Appropå IKEA så är det glöggmingel där imorgon som jag ska gå på. Planen var att även Anna från Annas Jul skulle göra mig sällskap men jag får fota för oss båda och njuta av IKEAS julsortiment ordentligt.

Så mer rapport om det i morgon. Kunde bara inte låta bli att fota deras ”miljö” som möter varje besökare som stiger in.

En reaktion på ”Ikea är dagens ”kontor”

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.