Snö smycken

Jag har precis kollat klart på Downton Abbey för kanske fjärde eller femte gången. Och nu kan jag också avsluta med att se filmen efter. Filmen innehåller både stora middagar och bal. Lady Edith är en av mina favoriter och denna gången såg jag en av hennes fantastiska tiaror i filmen.

Bild från Imdb (kunde inte hitta någon fotograf att namnge)

Redan förra gången jag såg serien så började jag fundera på att köpa ett diadem eller tiara för att piffa upp vardagen med eller ha på nyårsafton eller runt jul. Vad skulle vara bättre än ett med snöflingor? Så igår började jag drömma mig bort via Google och diverse auktionsfirmor. Tradera har ännu inte gett resultat. Men skam den som ger sig. Jag har ingen annan ambition att köpa något annat än en i feak men ändå fin. Men det fanns många fina som jag ändå vill visa er.

Denna är ändå på rea och kostar då cirka 1200 kronor mot cirka 5000.

Kanske lite mindre lik snöflingor men nätt och fin. 20.99 dollar för den.

Denna går på 6.84 dollar. Verkligen svårt att veta hur mycket det skulle vara vettigt att lägga på en ”fixidé” eller en sak som mest är fin och kul att ha. När jag gifte mig hade jag snöflingor som örhängen och en brosch. Tiaran var samma som min syster hade. Då hade jag inte ens en tanke på att leta efter en tiara med snöflingor. Men är väldigt nöjd att jag hittade snöflingor att ha i öronen…tillslut.

Jag kommer fortsätta hålla ögonen öppna efter ett kap. Eller fortsätta drömma om ett i diamanter.
Kanske finns någon där ute som sitter inne med en tiara här bland mina läsare?!

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.