Dagens juliga

Oj vilka planer jag hade för lördagen idag! Och oj vad min soffa var skön… jag har nu skaffat Netflix igen, nu när filmerna börjar komma. Igår krånglade mitt Netflix så idag kollat klart på The Knight Before Christmas. Den är så söt och verkligen mycket jul i. Såg den förra året och kommer nog kolla ännu fler gånger i år. Jag har också kollat på Christmas Wedding Planner, som jag måste förväxlat för det var inte den jag tänkte på när jag började kolla. Men två mysiga filmer ändå. Sista är inte sååå julig men ändå ganska mysig. Det jag skulle gjort idag var att ta tag i våra egenodlade rödbetor som jag drog upp i torsdags. Nu är de i alla fall tvättade, kokta och skalade. Men lagen och inläggningen får bli söndagens projekt. Vill du läsa lite er om vad jag hann i kväll när jag tog mig ur soffan.
Kika in på Matkulturcramar

En diskho full med grönsaksrens, mestadels rödbetsskal

Alla bilder kan inte alltid vara snygga och stylade!

Det är ju faktist Alla helgons dag idag också men jag har förberett, varit på kyrkogårdar och delat ut ljus hela veckan så idag har jag inte tänkt så mycket på det.

Igår jobbade jag på Dunkehalla kyrkogård med att dela ut reflexänglar, ficklampor och böcker till barn. Det var så roligt och givande. Att få vara en del i barnen upplevelse av kyrkogården fick mig att verkligen känna glädje över mitt jobb.

Har du behövt besöka kyrkogård i veckan? Jag satte ljus i en minneslund i torsdags för min mamma. Funderar på att gå och sätta ett i morgon på den kyrkan jag jobbar på då.
Ett ljus för alla andra jag har i himlen. I morgon är första november och då händer så mycket spännande! Ni kommer få se!

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.