Panik i ICA-butik

Skulle bara in och handla lite till kvällens julmys med massa ungdomar. Julmust, pepprkakor och kanske någon extra julklapp till julklappsspelet. Men det va som julen va TOTALT raderas från jordens yta i Ica-butiken. Fick lite smått panik och fräste nog tillockmed när en butikspersonal tyckte att det va skönt att julen äntligen va över… ÖVER! Precis börjat skulle jag vilja säga. (Jag sa/fräste nått om att julen håller på till februari) blir lite frustrerad och galen på detta. Vi julgalningar håller oss i skinnet och får hela tiden höra att vi tar ut allt i förskott och att det inte finns nått kvar när julen äntligen kommer. NÄ! Precis, för allt försvinner 26 december. Hur ska vi vända oss? Vi får inte dricka glögg för tidigt, eller Gud förbjude den som tar ett glas julmust innan 15 december. MEN all must har ju försvunnit för jordens yta nu. All must va slut i Habo (tror inte på det, tror de skickat tillbaka eller inte orka hämta från lagret) men några änglar hittade i Mullsjö. Ska nog dit och hamstra lite imorgon.

4 reaktioner på ”Panik i ICA-butik

  1. MEN VA?! Så tråkigt!!! 😳😬
    Jag skulle gärna dricka mer julmust, peppisar och skumtomtar och annat smarrigt som hör julen till! 🎄
    hoppas ni fick till julmys iaf!

    Gilla

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.