Äntligen har jag kunnat dubbelkolla

År 2011 va jag i full färd att planera bröllop. Jag hade också bestämt mig för att byta förnamn, och då även ta bort mitt namn som jag fått vid födseln. Detta gav mig lite ”ångest” för mina föräldrar hade ju ändå gett mig namnet en gång i tiden. Två och halv år tidigare 2009, gick min mamma bort så henne kunde jag inte fråga. När jag funderade som mest, i december 2011 började Tjuvarnas Jul visas som julkalender. Den lilla tjejen mumlar fram sitt riktiga namn…samma namn som min mamma hette.

Men det namnet dög inte för Madame Bofvén utan lilla tjej fick namnet jag tänkte byta till.

Jag tyckte det va så häftigt och tog det som ett lugnande himmelskt tecken att min mamma godkände mitt byte av namn. Denna berättelsen har jag berättat så många gånger och många har nog inte riktigt trott på mig att Charlie egentligen hette Ingbritt. Och till min stora glädje märkte jag att Tjuvarnas jul nu släpps på SVT Play med ett avsnitt per dag. Och idag va det dags för andra avsnittet, just det avsnittet där Charlie fick sitt namn. Och nu kan jag va heeelt säker på att det va så som iag tänkt och sagt i alla år.

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.