Fixar med länklistan

Nu har jag kollat igenom min länklista där jag länkar alla julbloggar jag vet. Säg till om du inte är länkad. Jag har lagt till någon och även flyttat de som inte bloggat sen 2017 till Inspirationslistan istället. Jag blev glad att se såå många aktiva bloggar redan! Härligt!

cropped-20032_221842411451_6414016_n1.jpg

Det jag funderar på är… Hur läser du julbloggar? Via din mobil? Via en app eller via dator? Om man läser min blogg via mobil ser du inte länklistan automatiskt utan måste välja ”Visa fullständig version” Är det mer värt för dig som läsare att se alla julbloggar än att se länkar till sidor som Julbloggar?

Massor av frågor nu.

gren-banner

Vill du svara på min omröstning vore jag tacksam!

 

 

 

SUPER TACK till dig som svarar!

3 reaktioner på ”Fixar med länklistan

  1. Älskar all inspiration jag får från din blogg! Du får gärna lägga till mig i din lista. Jag startade upp min blogg förra året och är sååå taggad att öppna upp den igen inom kort 🙂

    Gilla

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.