Jul låg

Ja, det är ganska fullt upp innan vi åker mot julfirandet på söndag. Jobbar några timmar imorgon (fredag) sen fixa lite små julklappar på vägen till mitt första julfirande. Min vän som jag haft i över 30 år fråga om jag ville fira jul med dom lite i förväg och HALLÅ!! Klart jag tar alla chanser att få köpa lite klappar och äta julmat. Ska bli kul att få insyn i en annan familjs traditioner. Har bara sett Mr Ts tidigare förutom våra egna, som byts och görs om rätt ofta.

Jag har varit rätt ofokuserad och stressad i december. Men hunnit med sååå sjukt mycket roligt. Jag har fyllt upp varenda hål med folk. Vilket gjort att jag nu ligger efter, men det är grund pyntigt här, men bonaderna ligger i lådan, lite för mycket saker överallt och rätt mycket mat kvar att fixa. Dessutom på lördag har vi två besök, granen ska upp, skinkan, brunkålen och packningen ska bli klar.

Hur ligger ni andra till?

För första gången har vi helt set matchande lakan. Såå mysigt.

4 reaktioner på ”Jul låg

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.