Det kommer

Hej!
Jag och jurryn (mannen) har överlagt men vi måste tänkt lite fel så jag återkommer med vinnarna i tävlingen. Jag har en tävling kvar… men livet springer lite fort på jobbet nu så jag mäktar inte med en tävling denna veckan. Så nästa tävling blir på söndag istället. Den som väntar på nått kul/gott…

Nästa onsdag ska jag ha pysselkväll via jobbet. Så min hjärna går på högvarv på julpyssel. Det blir mitt tredje år och känns som folk vill ha lite nya pyssel istället för min julkorts bonanza. Kom gärna med länkar och tips om både svåra och enklare julpyssel.

 

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.