En krånglande uppdatering

Åh, jag har haft sånna ambitioner i helgen och har haft lite tid över för att kunna blogga..MEN jag har fastnat i tekniska problem. Jag vill lägga in en badge från Influensers of Sweden och jag vill få min google analytic att funka igen. Inget har funkat och det enda som har hänt är att jag lessnat och varit frustrerad!

Juligt

Nu går vi till något mer trevligt! I fredags köpte även jag Allers julmagasin, jag hann bläddra igenom den snabbt under tiden vi hade tonår. Lördagen fick i alla fall lite juliga inslag, då jag va på IKEA med mannen och spanande, köpte med mig deras Julkalender, sån trevlig nyhet att de har en sådan i år. Chokladpraliner och två presentkort! Däremot ekade säsongstorget av fel färger. I dag måndag ska de enligt en i personalen börja plocka bort och plocka fram julens grejer. Lite lite såg jag i hyllorna och det verkar bli lite barninriktat, jag har scrollat genom bilder på Instagram men inte riktigt tagit in IKEAS jul och vinterkollektion i år.

img_4969

Igår, söndag blev det en av de juliga röda tröjorna till jobbet och dessutom tog jag örhängen som vissa tyckte såg ut som julgranskulor. Annas Jul reagerade i kyrkan och även hennes dotter gillade mina julgranskulor. Jag är såå tacksam att jag har en till julgalning som gör livet som julbloggare lite mer normalt!

Idag måndag blir det lyktor på scout och eld och ljus i mörker är alltid mysigt.

ONSDAG 10/10 klockan 10 smäller det! Då är det äntligen dags för Falbygdens Osteria att öppna sin julmarknad! I år blir det vännen M som vanligt och även hennes mamma!

Vad har ni gjort för juligt i helgen? 

En reaktion på ”En krånglande uppdatering

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.