TÄVLING Goodiebags som gör dig redo för nästa år!

Nu kommer den utlovade tävlingen! Jobbet tog bort lite för mycket tid och när det lugna sig så var det dags att bli sjuk. Nu har det i alla fall stabiliserat sig (tack alvedon och Ipren) så nu kör vi!

Det ni kan vinna är tre fina paket som blir som en mellandagspresent som räcker till nästa år. Paketen innehåller sånt man behöver för att dra igång saker…tillexempel en brasa.

Braskotten är med och ger bort dels en presentkartong och dels två provpåsar.
I varje vinst kommer det även att finnas:

 • Två anteckningsböcker.
 • Penna från Pilot
 • Julkort från två olika företag
 • Doftljus från Root
 • och mycket mer.

 

För att bli en av tre lyckliga vinnare vill jag att du

1. Berätta om något du ”dragit igång”

2. Motivera varför du ska vinna
en av tre goodiebags.

Det går bra att tävla, för att vinna åt någon annan också. Då motiverar du det.

Tävlingen avslutas 23 december 23.59 och Vinnare presenteras 25 december. 

8 reaktioner på ”TÄVLING Goodiebags som gör dig redo för nästa år!

 1. Hej. Jag har dragit igång ett företag för ett och halvt år sedan. Efter att provat på att vara anställd i några år så orkade jag inte med alla chefer som inget viste men ändå la sig i. Jag sa till Gud att är detta du vill att jag ska göra så då kör vi. Inte jag utan Vi. Med Gud med så är det enklare att klara sig. Jag har haft en del motgångar men det står inget om att det är lätt att leva men det är lättare som troende Kristen. Jag tycker om att svetsa så nu har jag ett svetsföretag. Åker runt bland andra företag och hjälper till. Dom ringer när dom behöver någon som kan komma och vara med eller reparera något. Hemma har jag byggt upp en smedja där vi tillverkar smidesdetaljer av gamla uttjänta saker. I källaren i huset täljer vi slevar och andra små saker. Mitt liv består också av tre barn och det är nog det största projekt man kan dra igång. Livet delar jag med Yvonne och Stinna vår katt. Tillsammans med Gud så är vi kompletta . Med Juliga önskningar från din pappa Jörgen. 🎅🏼

  Gilla

 2. Jag har dragit igång I love Christmas för att få en bättre överblick och ett härligt samlingsställe för lite olika bloggare och nya ”arbetskamrater”. Jag har även dragit igång en början till en eld i vardagsrummet, medan jag sov i soffan framför elden, vilket gör att vi måste byta golv och köpa ny matta. Men jag hann iaf vakna till och släcka glöden som höll på att sprida sig .
  Så jag skulle verkligen behöva lite struktur i vardagen och att vara lite bättre förberedd tills vi tänder vår öppna spis nästa gång (inte eldat sen det hände). Dessutom har jag som du varit sjuk, hostig, svag och eländig alldelesför länge nu så julen har liksom kommit av sig. Känner mig lurad på konfekten och skulle verkligen behöva lite uppmuntran.

  Kram från Helénes Underbara Jul

  Gilla

 3. Jag har dragit gång flera stickprojekt. Efter att ha stickat ett par strumpor tänkte jag att jag kunde det där med att sticka, och påbörjade en tröja. Efter cirka 4 år har jag fortfarande bara ett framstycke och 1/8 ärm. Plus påbörjade strumpor, en halsduk och en nalle.
  Varför ska jag vinna? Jag älskar anteckningsböcker! Och till det en fin och penna. Att börja (eller kanske avsluta) året med att få en goodiebag vore riktigt roligt!

  Gilla

 4. Jag vill vinna åt min vän. Hon drog igång en flytt för ett par månader sen, inte för att hon ville utan för att hon var tvungen. Hon har klarat detta med bravur! Hon kan behöva något roligt efter alla veckor av slit och släp och jag hoppas hon vinner denna underbara Goodiebag!

  Gilla

 5. Saker jag dragit igång… I år fyller det största projektet jag dragit i gång 10 år. Vilket också gör att jag firar 10 år som egenföretagare. Så här några dagar innan jul borde jag dragit igång inköp av julklappar och julmat men. jag har jobbat och jobbat och inte riktigt fattat hur nära det är än… Så kan det gå när en drar igång ett företag som säljer sånt som passar perfekt som julklappar. 🙂 Ha en härlig dag och krya på dig
  Kram kram från Emma på Emmagjort.se

  Gilla

 6. Jag drog igång mitt livs största projekt för snart 4 år sedan. Då bestämde jag mig för att ”bli fotograf”
  Det var ju inte bara att bli 😉Jag har slitit som ett djur både dagar, kvällar och helger, samtidigt som jag jobbat på vanligt jobb och varit mamma till mina barn, och sambo. En otroligt spännande och tuff resa. Idag är jag fotograf. Och inte en helt pjåkig sådan😊
  Mitt motivation är egentligen bara att det vore väldigt härligt att vinna något, för det har jag aldrig gjort. God Jul❤️

  Gilla

 7. Åh vad kul med en tävling!
  Något jag har dragit igång handlar det då om. Som ny rektor på min skola i höst har jag dragit igång en hel del just inom jobbet. Det handlar bland annat om att få till ett bra system där alla får del av viktig information och få till rutiner för all dokumentation. Har även ett stort arbete på gång som handlar om värdegrund som ska påbörja vårterminen där jag lyckats boka en kändis (hemlig i nuläget) som ska komma o ”föreläsa” för alla elever.
  Privat så är det väl julstämningen jag har dragit igång. Jag är egentligen ingen vidare julfantast, men i år har det pyntats med tomtar, bakats lussebullar o pepparkakor, tillverkats mängder med julgodis och idag ska det dekoreras en gran!

  Gilla

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.