Julstäd med såpa!

SAMARBETE med Västerbottensåpa

Visst är det så att man städar lite extra inför jul? Varför inte förknippa julen med lite annan doft då! Jag har testat Västerbottensåpas julsåpa med doft av Ingefära.

Jag gjorde ett litet städtest häromdagen. Min man Mr T har ett smutsigt jobb som innefattar mycket olja, damm, jord och dessutom hjälper han till på en mjölkgård, så vårt handfat är ständigt smutsigt! Jag väntade några extra dagar för att testa julsåpan ordentligt.

Före.

Vår vardagstvål är förtvålad linolja som är väldigt fet och ger rätt mycket märken den också. Tandkrämsrester och allt möjligt smuts. Efter förfärande och studerande av det smutsiga handfatet blandade jag varmt vatten och julsåpan efter doseringen på flaskan. Direkt kom det en lite ovan doft…ingefäran. Och direkt tänkte jag ”vad skönt att det inte behöver stinka citron när man städar.”

Resultat

 Ett extra tips, skaffa roliga disktrasor från Erika Tubbin, då blir städningen roligare!

Det blev rent och såpan var extra effektiv vid avlagringar, tandkrämsresterna och allt annat som inte brukar lossna vid en snabbstädning eller med andra mer kemiska rengöringsmedel. Jag fick också lära mig att den linoljetvål vi använder missfärgar vårt handfat så att handfatet inte blir vitt längre, det kan inget rå på.

Tankar efter städningen

Härlig, lite ovan men trevlig doft, något helt annat än den klassiska citrondoften. Absolut något jag vill fortsätta att förknippa julstädning och julmånaderna med. Jag kommer göra som de står på hemsidan och ställa flaskan i köket för att hålla diskbänken skinande i jul och ge köket en doft av ingefära. Sen ger det en härlig tillfredställelse att städa miljösnällt!

Jag har följt Västerbottensåpa länge på Instagram, de är härliga och älskar sin såpa! Och har alltid fina bilder! De har mycket mer än såpa på sin hemsida, en städblogg, godis och sånt du behöver för att kunna städa! Och extra plus för att leveransen gick så snabbt!

Just nu har de även ett paketpris på Julsåpa och skurborste!

Ett SAMARBETE med Västerbottensåpa

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.