Så många som nu ”tjyvstartat”

I helgen var det nog många som passade på att städa och sätta upp sina ljusslingor i trädgården. Jag har verkligen tänkt på att det poppar upp det ena upptända fönstret eller trädgården efter den andra! Mysigt tycker jag. Men tänker också att för att finnas såå mycket åsikter om att en inte ska tänka adventsljusstaken före klockan 18 på lördagen före advent så är det förvånansvärt många som tjuvstartar.

Baksidan

Vi ligger efter med storröjningen och städningen (som alla år) så vi är inte klara för stakarna än! Men i år blir det en ny i köksfönstret och det längtar jag efter! Dels att få upp och dels att visa för er! Ska nog försöka hinna ta något kort imorgon på en ljusgran som är så fin och som jag passerar vid mitt nya jobb.

 

3 reaktioner på ”Så många som nu ”tjyvstartat”

 1. Haha, mannen min är väldigt noga med att julstjärna, adventsljusstakar och all utebelysning inte tänds före fredagen innan första advent! Jag/vi brukar förbereda utomhus under helgen innan för att det är lättare att dra sladdar ute när man ser nåt men i år gick jag runt med pannlampa i trädgården en vardagkväll istället 😂

  En del förbereder jag inomhus under veckan eller helgen innan första avdvent men tänder inte lamporna i fönstren förrän på fredagen, typ iaf.

  Jag försöker tänka mer som du numera – förbereda så att vi i december bara kan njuta. Dock undviker jag ännu röda detaljer för det är sååå jul för mig, fast kanske åker våra nya vita julgardiner med röda detaljer upp i helgen… 😜

  Gilla

 2. Jag tycker personligen att det känns lite tidigt att adventspynta (eller julpynta som en del också gjort) i mitten av november!
  Men vi smög igång med utebelysningen igår och tar nog stjärnor och ljusstakar på lördag. Att man inte ska tända förrän 18 dagen innan advent har jag nog aldrig hört tror jag….
  Kram

  Gilla

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.