Den första frosten jag upptäckte!

Jag tror vi har haft någon frostmorgon tidigare i år men igår var första som jag lyckades fota. 
frost-grasmatta

Jag kom ut liite sent så det mesta av frosten var påväg att värmas upp av solen. Men ändå härligt att se lite vitare toner på gräset. Sen är jag lite kluven för vi har fortfarande inte kunnat börja använda vår brunn efter att den sinade för över två månader sen. Så jag vill inte ha snö och kyla eller ens för kallt än. Jag vill ha regn regn och regn så brunnen och grundvattnet fyller upp sig! Måste också visa skogsdungen ”parken” som i sommar fått rejäl frisering. De flest träden är borta men det positiva är att färggranna himlar syns mycket bättre nu!

korpet-hostdag

Vackra höstiga färger! 

Frostig vy

Denna bilden från 2014 är inte riktigt taget i samma vinkel men ni ser ändå att träd försvunnit!

 

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.