Att försöka hålla sig ifrån bloggen

Just nu är jag inne i mitt största journalistiska projekt som egen företagare. Spännande och tidskrävande! Jag borde hålla fokus och mig borta härifrån men det är svårt! Särskilt när jag upptäcker saker och blogga om hele tin! Förhoppningsvis är jag lite tyst på bloggfronten i en-två veckor men högst troligt dyker det upp nått inlägg framåt nästa vecka.

Min julinsta håller jag igång hjälpligt och mer än här.

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.