Formex lamslår

För er som följer mig på instagram är det ingen nyhet att jag är uppe i Stockholm och på Formex. En branschmässa för butiker och liknande. En mässa för svensk/nordisk design och drömstället på jorden så här innan julsäsongen börjat på riktigt. För det är här butiker köper in vad vi senare sitter och suktar över.

Efter några timmar med att gåå och gå är en rätt trött. Sen lägger vi till mängder med intryck, samtal och lite mer gå, gå. Jag har fotat mängder med spännande grejer och mat. Lite har jag fotat med vanlig mobil men det mesta ligger på SD-kortet i kameran, därför blir det inga bilder idag. Ni får hålla till godo med instagram och imorgon kommer det upp mer, för jag har minst en dag till att gå där bland design, mat och innovation.

Nu ska jag krypa ner i sängen i gästrummet hos min syster. Vi har firat hennes födelsedag med middag idag och pladdrat. Imorgon blir det Formex och sen syster shopping!

Christian Mrs Curlies fudge

Imorgon ska jag besöka Mrs Curlies i deras monter! 

2 reaktioner på ”Formex lamslår

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.