Julens örhänge shopping är räddad!

Idag fick jag ett mail som nästan fick mig att skrika rakt ut av glädje!

glitter har öppnat e-shop! Som jag längtat efter denna dag!

V_lkommen_till_glitter.se.jpg

Jag är väldigt glitter beroende för att inte ha någon affär på 10 mils avstånd. Jag följer dom på instagram och ser alla fina örhänge jag vill ha. Håller tummarna att de finns kvar när jag kommer till Borås eller upp till min syster i huvudstaden. Hon har ju tillockmed glitter i det lokala köpcentret. Men nu är det slut på trånande och evigt väntande. Nu går det gå in och shoppa loss. Fast får samla ihop till frakfritt eller vänta tills det blir fraktfritt dagar.

Julörhängens shopping, här kommer jag!

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.