Höstens julbloggsträff blir #BloggJkpg2016

Hoppas ni nu är många som är peppade på att komma till Jönköping i höst!

Idag släpper jag och Annas Fotnoter tid och plats!

Sponsorer har vi redan ett gäng! Men kom gärna med mer förslag till just vår Julbloggträff!

Så spring nu in på bloggjkpg.wordpress.com! I veckan kommer ännu mer information men bombardera mig gärna med sponsors förslag eller önskemål!

Banner Bloggjkpg2016 1280x500.jpgFoto: Peter Appelin/Destination Jönköping

Jag drömmer om minst lika trevlig julblogg/bloggträff som det blev hos Mathem.se i november, då jag i alla fall träffade några julbloggisar!

Bloggare Mathem Foto Sanna Livijn Wexell

Jag (suddis), Baby it’s cold outside- Jessica, Emmas Julblogg,
My Christmas Story- Michelle. Gömmer sig gör Jennys Jul.

8 reaktioner på ”Höstens julbloggsträff blir #BloggJkpg2016

 1. Låter super kul, men det typiska är att jag redan är inbokad på annat stora delar av den dagen. Hur länge ska ni hålla på? Kanske kan komma en stund på em/kväll. Tänker oxå att lokalt är roligt! Har ni hört med Söderlinds grönsaker? Gränna knäcke? Polkagrisar? Gränna glass? Rudenstam? Chokladverkstan? Mormormagdasglass?

  Gilla

 2. Åh vad roligt det låter! Tror du det är görbart att komma med dottern på 3 år? Vill så gärna komma! Ska ni ha typ goodiebag så hör av er så kanske kan kolla runt om någon vill bidra med något filmrelaterat!

  Gilla

 3. Trevligt, jag hoppas att jag kan komma! Jag antar att info om anmälan kommer senare.
  Förslag på sponsorer tänker jag om det kan finnas något pyssligt företag, typ till julpyssel och julkort. När jag var på julbloggsträffen på Skansen hade Slöjddetaljer sponsrat. Vet inte om det finns något lokalt företag som kan komma på er mässa.

  Gilla

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.